Falmatrica tudnivalók

Fólia típusok

A falmatricák matt stílusú, vinyl anyagú, átlátszó fóliára készülnek. Ennek előnye, hogy bármilyen felületen jól mutatnak, mivel nincs látható körvonal a matricák szélén.  Viszont van átlátszóan látható körvonal minden egység körül kb 1-2 mm vastagságban (ez a matrica méretétől függően lehet nagyobb is). EZ a vágóél az átlátszó fólia tulajdonsága alapján szinte láthatatlan.

Falmatrica: vízálló festék, vízálló, matt, átlátszó öntapadós falmatrica

Bordűr: fehér, vízálló, matt öntapadós falmatrica

Magasságmérős matrica: fehér, vízálló, matt öntapadós falmatrica

Fontos tudnivaló, hogy a nyomda nem tud fehér színt előállítani, ezért a matricán található fehér színek is átlátszóak. Ez azt jelenti, hogy minden fehér szín átlátszó lesz, azaz olyan színt fog kapni, amilyen színű falfelületre tesszük, ezért minden esetben javasoljuk, hogy fehér faltra, illetve fehér bútorra kerüljenek a matricák. Amennyiben színes falra szeretné, és szeretné, hogy a fehér matrica fehér maradjon, lehetősége van kérni NEM ÁTLÁTSZÓ fóliára a nyomtatást, azaz fehér fóliára. Ennek az előnye, hogy a fehér részek fehérek lesznek, akár egy erős pink falon is. Hátránya az, hogy a formák körüli vágóél, minden esetben szintén fehér lesz, azaz látható. Amennyiben az átlátszó fóliától eltérően Ön fehér fóliára kéri a termékek nyomtatását, kérem a rendelésében a megjegyzés rovatban, vagy a megrendelését követően egy órán belül küldjön egy -Emailt az info@fal-matrica.hu E-mail címre kérésével, melyben jelölje meg a rendelése számát, illetve azt, hogy melyik termék illetve termékek esetén kéri a fehér fóliát.

Amennyiben Ön fehér falra, vagy bútorra szánja a matricát, Önnek semmilyen dolga nincs a rendelést követően, a termék pont úgy fog kinézni a FEHÉR falon, ahogy a képen látszik.

Milyen felületre tehető a matrica?

- bútorra

- üvegre

- tükörre

- műanyagra

- falra

- ablakra

- beltéri ajtóra

Amennyiben a falat frissen festette, várjon 1 hónapot a falmatrica felhelyezésével, különben a falmatrica lehúzhatja a falfestéket, illetve le is jöhet a matrica. Fűrészporos tapétára, roncsolt falra, nem egyenes falfelületre, sérült felületre a matricát nem szabad felhelyezni.