Némó és Szenilla nyomában babaszoba falmatrica

Némó és Szenilla két aranyos hal a tengerben, akik keresik Némó apukáját. Szenilla igen kedves és feledékeny halacska hatalmas méretével igen feltűnést okoz a gyerekszobában. Ha ezt a falmatricát választod a felrakásnál mindig figyelj arra, hogy a falmatricát felülről lefelé haladva ragaszd a falra. Jelölj ki egy pontot a falmatrica tetején. Ott érintsd a falhoz a matricát és kezeddel, vagy egy simító eszközzel (pl plasztikkártya) felülről lefelé óvatosan ragaszd a matricát a falhoz.  A kisebb matricák mehetnek a bútorra is, vagy kedved szerint. A némós szett tartalma: Szenilla, Némó, Csikóhal, tengeri csillag, és még egyéb halacskák, tengeri állatos matricák a kép szerint. 

A Némós falmatricát 0-5 éves korosztály számára ajánljuk.

Faldekoráció mérete:

  • 85 cm x 65 cm

A falmatrica 100% Európai Unióból származik. Anyaga: Kiváló minőségű vinil, öntapadós, ftalátmentes. Kiváló minőségű kép, 100% -os uniós gyártás páratlan minőségű. Gyorsan és könnyen felragasztható.

A matricák vízállóak, moshatók és bármilyen sima és tiszta felületre alkalmazhatók: falak, bútorok, ablakok, üvegek, csempe vagy más sima felületre.  Digitális nyomtatással készült faldekoráció, nem fakul.

Környezetbarát termék, amelyet gyermekeknek ajánlunk. A falmatrica mellé választhatsz hasonló, vagy azonos mintával öntapadós bordűrt, illetve Disney gyerek tükröt is. Nézd meg a kapcsolódó termékeinket.

Anyag
Papír és műanyag (polymer)
Méretek
65 cm x 85 cm

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Némó nyomában gyerekszoba falmatrica

  • Cikkszám: DK 1705
  • utolsó darab
    Szállítás 1-2 nap
  • Méret : 85 cm x 65 cm
  • 8.990Ft
  • Fogyasztói ár: 8.990Ft

Kapcsolódó termékek

Szenilla nyomában faldekoráció

Szenilla nyomában faldekoráció

Szenilla nyomában babaszoba falmatrica A falmatrica szett tartalmazza a Szenillát a feledékeny kis kék halacskát, a polipot és Sors a cetc..

5.990Ft 8.990Ft Fogyasztói ár: 5.990Ft

Némó és Szenilla tükör

Némó és Szenilla tükör

Némó nyomában gyerek tükör Szenilla halacskás babaszoba tükör  Kék színű tükör, rajta Némó, Szenilla halacskákkal, korallokkal.  I..

3.490Ft 3.990Ft Fogyasztói ár: 3.490Ft

Némós babaszoba falmatrica

Némós babaszoba falmatrica

Némó és Szenilla gyerekszoba falmatricák A matricán Némó, Szenilla és a pilip kapott helyett, továbbá Sors a cápa matrica is. Ugyanezzel a..

3.490Ft Fogyasztói ár: 3.490Ft

Némó nyomában bordűr

Némó nyomában bordűr

Némós gyerekszoba bordűr, Szenilla nyomában öntapadós fali bordűr A Némós bordűrt ajánljuk kislány babaszobába és kisfiú gyerekszobába is. A..

4.990Ft Fogyasztói ár: 4.990Ft

TAG-ek: némó, nyomában, gyerekszoba, falmatrica