• Szuperhősös bordűr

Szuperhősök öntapadós bordűr

A szuperhősök a kisfiúk szobájának elengedhetetlen kiegészítője. A gyerekek akcióhősöknek képzelik magukat, a fantáziájuk erejével ők is igazi szuperhősökké válnak. A szuperhősök bordűrt azoknak a kisfiúknak ajánljuk akik szeretik a szerepjátékokat és játék közben világot megmentik szuperhős jelmezben. A gyerekszobát olcsón és egyszerűen szuperhősössé varázsolhatod. 

A bordűrön megtalálhatók a következő mesehősök ismétlődve: Vasember, Bosszúállók, Hihetetlen Hulk, s egyéb képregényhős, mesehősök

A bordűr, öntapadós, nem kell hozzá tapétaragasztó, csak méretre vágod a bordűrt és lehúzod a fóliát róla és máris ragaszthatod a gyerekszoba falára.

A bordűr nem csak falra lehet ragasztani, hanem más felületeken is kiválóan megtapad, mint a gyerek bútor, az ajtó, ablak, vagy üveg felület. 

Méret:

  • 10 cm magas
  • 5 méter széles

Az akcióhősök bordűr mellé választhatod a hasonló, vagy azzal azonos mintával a gyerekszoba falmatricákat. Nézd meg a kapcsolódó termékeinket.

A gyerek fali bordűr 100% EU-ból származik.


Anyag
Papír és műanyag (polymer)
Méretek
500 cm x 10 cm

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Szuperhősös bordűr

  • Cikkszám: WBD 8087
  • Előrendelhető (kb 2 hét)
  • Méret : 500 cm x 10 cm
  • 3.390Ft
  • Fogyasztói ár: 3.390Ft

Kapcsolódó termékek

Amerika kapitánya falmatrica

Amerika kapitánya falmatrica

Amerika kapitánya gyerekszoba faldekoráció, Bosszúállól kisfiú falmatrica  Amerika kapitánya képregény hősből lett akciófilm alapján ..

5.890Ft Fogyasztói ár: 5.890Ft

Amerika kapitánya gyerekszoba falmatrica

Amerika kapitánya gyerekszoba falmatrica

Amerika kapitányos kisfiú szobai faldekoráció, Amerika kapitánya falmatricák Amerika kapitánya igazi kedvenc lett a kisfiúk körében. A mat..

1.990Ft Fogyasztói ár: 1.990Ft

Szuperhősök falmatrica

Szuperhősök falmatrica

Kisfiú falmatrica, akcióhősös gyerek matricák A matrica szetten található Amerika kapitánya matrica, és még 4 további szuperhős falmatrica..

5.890Ft Fogyasztói ár: 5.890Ft

Szuperhősök falmatrica

Szuperhősök falmatrica

Szuperhősök kisfiú gyerekszoba faldekoráció Az akcióhősök a kisfiúk kedvencei, az óvodás és iskolás korosztály számára nem marad el a szup..

5.890Ft Fogyasztói ár: 5.890Ft

Szuperhősök bordűr falra

Szuperhősök bordűr falra

Szuperhősök gyerekszoba bordűr, öntapadós Szuperhősös bordűrön található akcióhősök mintája ismétlődik: Vasember - Ironman - , Hihetetlen Hu..

3.490Ft Fogyasztói ár: 3.490Ft

Szuperhősök bordűr

Szuperhősök bordűr

Szuperhősök öntapadós bordűr falra gyerekszobába Szuperhősös bordűrön található számtalan akcióhős, mint a vasember, a csodálatos, vagy hih..

3.490Ft Fogyasztói ár: 3.490Ft

TAG-ek: bordűr, szuperhősök, falmatrica